Agilitykilpailut 8.-9.1.2022

Tervetuloa kisaamaan Lahteen 8.-9.1.2022!

Kisat käydään VAU:n puolilämpimässä hallissa, ns. vanhalla puolella osoitteessa Vipusenkatu 25, Lahti. Alustana hallissa jutagrass.

Lauantaina 8.1. kaksi agilityrataa (A ja B) sekä yksi hyppyrata (C) 1-2 luokille,
tuomarina Marja Lahikainen.

Sunnuntaina 9.1. kaksi agilityrataa (D ja E) sekä yksi hyppyrata (F) 3-luokille,
tuomarina Riikka Kankainen.

Vastaava koetoimitsija ja tiedustelut: Johanna Hyytiäinen, johannahyyt@gmail.com

Koronaohjeistus HUOM:  

VAU:n agilitykipailuissa on käytössä koronapassi. Koronapassi vaaditaan ja tarkistetaan kaikilta yli 16-vuotiailta. Tämä koskee sekä kilpailijoilta että yleisöä. Ilman passia ei kilpailupaikalle valitettavasti voi tulla.

Maskipakko. Hallissa on käytettävä maskia. Vain oman suoritusvuoron ajaksi maskin voi riisua.

Vallitsevan tilanteen vuoksi kilpailuihin ei oteta lainkaan yleisöä. Omaa vuoroa odotetaan hallin ulkopuolella. Hallissa odottamassa vain kolme seuraavaa kilpailijaa. Sisään ja ulos kuljetaan eri ovista. Huolehdithan itse turvavälien säilymisestä.

Maksathan kilpailumaksun vasta, kun varmistamme kilpailun toteutumisen!
Ilmon voit poikkeuksellisesti tehdä ilman maksua. Maksu on kuitenkin oltava suoritettuna ennen kilpailua. Maksut tarkistetaan.

– Kilpailuun ei saa osallistua, mikäli tunnet itsesi yhtään sairaaksi. Palautamme kisamaksut ilman lääkärintodistusta sairastumistapauksissa.
– Huolehdi hyvästä käsihygieniasta, wc-tiloissa on käsienpesumahdollisuus. Lisäksi kilpailupaikalta löytyy käsidesiä.

Mittaus:

Tutustu voimassa olevaan mittauskäytäntöön: SAGI mittausohje ja -käytäntö

Kilpailupaikalla tapahtuviin mittauksiin tulee ilmoittautua etukäteen ja ensimmäisestä mittauksesta maksetaan 10 €:n maksu suoraan SAGI:lle (Suomisport). HUOM! Kisapaikalla mitataan vain kilpailuun osallistuvia ja mittaukseen ennakkoon ilmoitettuja koiria!

Lähetä tarvittavat tiedot ja kuitti maksusta (mikäli mittaus on ensimmäinen) sähköpostitse vastaavalle koetoimitsijalle johannahyyt@gmail.com 2.1.2022 mennessä.

Tiedot: Ohjaajan nimi, sähköpostiosoite, kilpailun pvm, koiran rotulyhenne, koiran kutsumanimi, koiran rekisterinumero, onko mittaus ensimmäinen/toinen tai useampi.