Tiedote koronaohjeista VAUn halleissa (päivitetty 6.4.2021)

Etelä-Suomen aluehallintoviraston asiassa ESAVI/10258/2021 antama tartuntatautilain 58 § ja 58 d §:n mukainen päätös: Avoinna olevissa asiakastiloissa on oltava tosiasiallinen mahdollisuus toimia terveysturvallisesti tartuntatautilain 58 d §:n edellyttämällä tavalla. Halleissa tulee ehdottomasti noudattaa koronaohjeita turvaväleistä, kasvomaskeista ja käsihygieniasta, jotta toiminta saa jatkua.

Alla olevat ohjeet ovat voimassa 30.4.2021 asti.

Perjantaista 5.3. alkaen viikkotreeneissä kentällä saa olla yhtä aikaa 1+1 henkilöä. Poikkeuksena agilityn radanrakennus, jossa mukana saa edelleen kouluttajan lisäksi olla auttamassa kaksi ensimmäistä harjoittelijaa. Rataan tutustutaan yksi treenaaja kerrallaan. Seuraava harjoittelija saa tulla odottamaan vuoroaan sisälle hetkeä ennen edellisen ajan loppumista. Ryhmissä suoritusjärjestys on sovittava etukäteen, lisäksi ryhmien vaihdot tulee tapahtua ripeästi, jotta väkimäärä ei hallissa ylitä sallittua määrää ja turvavälit säilyvät myös aulassa. Ryhmissä vapaita paikkoja voi tarjota halukkaille jos edellä mainitut asiat pystytään huomiomaan.
Ylimääräisiä henkilöitä ei saa tulla treeneihin, pois lukien 12-vuotiaan tai nuoremman huoltaja.
Avainharjoittelussa ei ole sallittua järjestää ryhmätreenejä, mutta kaverin kanssa treenaaminen on sallittua (1+1 henkilöä). Halliin sisälle mennään vasta oman vuoron alettua!

Jokaisen tulee huolehtia, että turvaväli vähintään kaksi metriä säilyy. Käsien pesu on mahdollista wc-tiloissa, halleissa on käsidesiä pumppupulloissa. Vanhan hallin yläkerrasta löytyy lisää saippuaa sekä käsipaperia ja alakerran EA-kaapista löytyy käsidesikanisteri, mistä pumppupulloja saa täyttää.
Maskin käyttöä suositellaan vahvasti niin kouluttajilla, kuin rataan tutustujilla. Treenaavan henkilön ei tarvitse käyttää maskia. Halleista löytyy maskeja, jos oma on unohtunut matkasta.

Kiitos, kun välität!