Hallivaraus ja avainharkkaus

Hallinvarauskalenteri

Avainharjoitteluoikeuden omaavat jäsenet voivat varata oman harjoitteluvuoron alla olevasta kalenterista. Kalenteri näyttää vapaana olevat 30 minuutin harjoitteluvuorot. Kalenteri näyttää VAUn ajantasaisen tapahtuma- ja hallivaraustilanteen.

Hallinvarauskalenteri


Avainharkkaus

Saadakseen avaimen vuokrattua:

  • Ohjaaja osaa ohjata koiraansa itsenäisesti ja turvallisesti.
  • Ohjaajan tulee kuulua ohjattuun harjoitusryhmään ja hänen on käytävä harjoituksissa säännöllisesti. 
  • Avainharkkaajalla on seuran jäsenyys- ja edustusvelvoite. Edustusvelvoite vähintään arvokisoissa.
  • Avainharkkaajalla velvoite joko kouluttaa tai täyttää talkoovelvoite.


Uusi avainharkkaaja pyytää oikeutta itsenäiseen harjoitteluun VAU:n hallitukselta (hallitus@vau-agility.net). Hallitus kysyy tarvittaessa ko. henkilön ohjaajalta mielipidettä.

AVAINMAKSUT: Ryhmäpaikkalaisen (HUOM! koko 6kk ajalle ryhmäpaikka) avainharjoitteluoikeus 75 euroa. Ryhmäpaikattoman tai kaudesta vain 3kk ryhmässä treenaavan avainharjoitteluoikeus 150e. Talvikausi on harkkakaudet 4 ja 1, kesäkausi harkkakaudet 2 ja 3. Avainharjoittelu laskutetaan My Clubin kautta.

Ohjaaja sitoutuu käymään hallilla yksin tai toisen avaimen haltijan kanssa, tai hän voi ottaa mukaansa avustavan henkilön, jolla ei ole koiraa mukana.
Hallia voi käyttää sellaisina aikoina kun hallia ei ole varattu ryhmille.

Avainharkkavuoro saa kestää kerrallaan korkeintaan tunnin useammalla koiralla ja yhdellä koiralla 30 minuuttia. Varauksia saa olla korkeintaan kaksi voimassa. Samalle päivälle ei saa kuitenkaan varata kuin yhden vuoron.

Halli pidetään siistinä ja esteet ehjinä. Katso myös hallin säännöt TÄÄLTÄ. Jos jotain rikkoutuu, rikkoutunut este siirretään pois kentältä, merkataan se ja ilmoitetaan asiasta estekorjauksia hoitaville henkilöille tekstiviestillä: Sami Puska 0500-990216 ja Heikki Valtokari 040-8606854.


Kaverimaksu

Avainharjoittelija voi ottaa mukaansa treenaamaan kaverin, joka maksaa kaverimaksun. Kaverimaksu on hallissa 10€/kerta/kaveri ja kentän voi varata maksimissaan tunniksi. Hallin varaaja maksaa kaverimaksun VAU:n tilille FI62 1367 3000 1120 36 ennen treeniajankohtaa. Viitteeksi maksulle merkitään 3010.   Jos haluat treenata isommalla porukalla ulkopuolisten kanssa yli tunnin, katso hallin vuokraus.