Hallivaraus ja avainharkkaus

Hallinvarauskalenteri

Avainharjoitteluoikeuden omaavat jäsenet voivat varata oman harjoitteluvuoron alla olevasta kalenterista. Kalenteri näyttää vapaana harjoitteluvuorot. Kalenteri näyttää VAUn ajantasaisen tapahtuma- ja hallivaraustilanteen.

Avainharkkaus

Saadakseen avaimen vuokrattua:

  • Ohjaaja osaa ohjata koiraansa itsenäisesti ja turvallisesti.
  • Ohjaajan tulee kuulua ohjattuun harjoitusryhmään ja hänen on käytävä harjoituksissa säännöllisesti. 
  • Avainharkkaajalla on seuran jäsenyys- ja edustusvelvoite. Edustusvelvoite vähintään arvokisoissa.
  • Avainharkkaajalla velvoite joko kouluttaa tai täyttää talkoovelvoiteesta vähintään 5 tuntia.


Uusi avainharkkaaja pyytää oikeutta itsenäiseen harjoitteluun VAU:n hallitukselta (hallitus@vau-agility.net). Hallitus kysyy tarvittaessa ko. henkilön ohjaajalta mielipidettä.

AVAINMAKSUT: Ryhmäpaikkalaisen (HUOM! koko 6kk ajalle ryhmäpaikka) avainharjoitteluoikeus täysillä talkootunneilla 80 €. Ryhmäpaikkalaisen (HUOM! koko 6kk ajalle ryhmäpaikka) avainharjoitteluoikeus vähintään viidellä talkootunnilla 160 €. Ryhmäpaikattoman tai kaudesta vain 3kk ryhmässä treenaavan avainharjoitteluoikeus täysillä talkootunneilla 160 €. Ryhmäpaikattoman tai kaudesta vain 3kk ryhmässä treenaavan avainharjoitteluoikeus vähintään viidellä talkootunnilla 300 €. Talvikausi on harkkakaudet 4 ja 1, kesäkausi harkkakaudet 2 ja 3. Avainharjoittelu laskutetaan My Clubin kautta.

Ohjaaja sitoutuu käymään hallilla yksin tai toisen avaimen haltijan kanssa, tai hän voi ottaa mukaansa avustavan henkilön, jolla ei ole koiraa mukana. Avainharjoitteluoikeutta ei voi käyttää yritystoimintaan.
Hallia voi käyttää sellaisina aikoina kun hallia ei ole varattu ryhmille.

Avainharjoitteluvuoro saa kestää kerrallaan korkeintaan tunnin useammalla koiralla ja yhdellä koiralla 30 minuuttia. Samalle päivälle voi tehdä useamman varauksen, mutta kokonaisaika on yhdellä koiralla 30 minuuttia ja useammalla koiralla 60 minuuttia. Huomioithan, että kentän ollessa isona tulee varata molemmat kentät tällöin treeniaika yhdellä koiralla on 15 minuuttia ja useammalla 30 minuuttia. Varauksia saa olla korkeintaan kaksi voimassa. Tunnin varauksissa lisätietoihin kirjataan treenaavien koirien lukumäärä.Halli pidetään siistinä ja esteet ehjinä. Katso myös hallin säännöt TÄÄLTÄ. Jos jotain rikkoutuu, rikkoutunut este siirretään pois kentältä, merkataan se ja ilmoitetaan asiasta hallista vastaavan sähköpostiin halli@vau-agility.net.


Kaverimaksu

Avainharjoittelija voi ottaa mukaansa treenaamaan kaverin, joka maksaa kaverimaksun. Kaveriharjoittelun ja hallin sääntöjen noudattaminen on avainharjoittelijan vastuulla. Varattaessa hallia kaveriharjoittelua varten varaukseen kirjataan lisätietoihin kaveriharjoittelu ja mukana olevan treenaajan nimi. Kaverimaksu on hallissa 10€/kerta/kaveri ja kentän voi varata maksimissaan tunniksi.

Hallin varaaja maksaa kaverimaksun VAU:n tilille FI62 1367 3000 1120 36 ennen treeniajankohtaa. Viitteeksi maksulle merkitään 3010.

Jos haluat treenata isommalla porukalla ulkopuolisten kanssa yli tunnin, katso hallin vuokraus.