Hallivaraus ja avainharkkaus

Hallinvarauskalenteri

Avainharjoitteluoikeuden omaavat jäsenet voivat varata oman harjoitteluvuoron alla olevasta kalenterista. Kalenteri näyttää vapaana olevat 30 minuutin harjoitteluvuorot. Kalenteri näyttää VAUn ajantasaisen tapahtuma- ja hallivaraustilanteen.

Hallinvarauskalenteri


Avainharkkaus

Saadakseen avaimen vuokrattua:

  • Ohjaajan tulee kuulua ohjattuun harjoitusryhmään ja hänen on käytävä harjoituksissa säännöllisesti.
  • Ohjaaja osaa ohjata koiraansa itsenäisesti ja turvallisesti. 


Uusi avainharkkaaja pyytää oikeutta itsenäiseen harjoitteluun VAU:n hallitukselta (vau.hallitus@gmail.com). Hallitus kysyy tarvittaessa ko. henkilön ohjaajalta mielipidettä.

Avainmaksu on 50€/kausi. Talvikausi on harkkakaudet 4 ja 1, kesäkausi harkkakaudet 2 ja 3. Avain maksetaan seuramapin laskulla.

Ohjaaja sitoutuu käymään hallilla yksin tai toisen avaimen haltijan kanssa, tai hän voi ottaa mukaansa avustavan henkilön, jolla ei ole koiraa mukana.
Hallia voi käyttää sellaisina aikoina kun hallia ei ole varattu ryhmille.

Hallia voi varata 30minuuttia/avainharkkaaja. Avainharkka-aikoja voi olla samanaikaisesti varattuna enintään kolme ja niistä enintään kaksi voimassa olevaa samalle viikolle. Samalle päivälle ei saa kuitenkaan varata kuin yhden vuoron.

Halli pidetään siistinä ja esteet ehjinä. Katso myös hallin säännöt TÄÄLTÄ. Jos jotain rikkoutuu, rikkoutunut este siirretään pois kentältä, merkataan se ja ilmoitetaan asiasta estekorjauksia hoitaville henkilöille tekstiviestillä: Sami Puska 0500-990216 ja Heikki Valtokari 040-8606854.


Kaverimaksu

Avainharjoittelija voi ottaa mukaansa treenaamaan kaverin, joka maksaa nk. kaverimaksun. Kaverimaksu on hallissa 10€/kerta/kaveri ja hallin voi varata maksimissaan tunniksi. Hallin varaaja maksaa kaverimaksun VAU:n tilille FI62 1367 3000 1120 36 ennen treeniajankohtaa. Viestikenttään kirjoitetaan varaajan nimi, kavereiden määrä ja treeniajankohta.  Jos haluat treenata isommalla porukalla ulkopuolisten kanssa yli tunnin, katso hallin vuokraus.