Hallin säännöt

1. Halli on jaettu kahteen alueeseen, VAU:n sekä Korkeavireen. Toisen alueelle meneminen ei ole sallittua. Sosiaalitilat ovat yhteiset ja VAU:n jäsenet kulkevat sosiaalitiloihin ilman koiria Korkeavireen alueen läpi.

Hallin ovien ollessa lukittuna, VAU:n jäsenien ovenavaus tapahtuu toistaiseksi Korkeavireen puoleisesta ovesta. Muuten kuljetaan VAU:n puolelta. Mikäli oven lukitus ei toimi, ota yhteyttä Hanna Pylkkäseen, puh. 040-828 2048.

2. VAU:lla on käytössään kaksi treenikenttää, etukenttä ja takakenttä. Kentät vaihtuvat noin 4 viikon välein ollen joko 20m x 20m tai 10m x 40m. VAU:n takakentälle kulkee käytävä etukentän vasemmalta puolelta kenttien ollessa 20m x 20m. Käytävä on tarkoitettu ainoastaan kentälle siirtymiseen, ei oman treenivuoron odotteluun. Korkeavireen takakentälle vievä käytävä ei ole VAU:laisia varten.

3. Etukenttä on agilityryhmien käytössä ja takakenttä pääasiassa rally-toko- ja tokoryhmien käytössä. Näin ollen takakentän ollessa agilitykäytössä, tulee isoimmat agilityesteet (putket, kontaktit, kepit) siirtää sivuun treenin päätteeksi.

4. Pidä halli siistinä, palauta käyttämäsi seuran tavarat paikoilleen ja kiikuta itse tuomasi tavarat mukanasi. Kentälle ei saa mennä ulkokengillä. Pidäthän siis mukanasi vaihtokenkiä.

5. Agilityesteille on osoitettu kummallakin kentällä ”varikkopaikat”, joihin esteet siirretään niiden ollessa poissa käytöstä. Pidetään kentät järjestyksessä ja turvallisena siirtämällä ylimääräiset esteet ja tavarat omille paikoilleen.

Esteitä tulee siirtää kantamalla, raskaiden esteiden raahaaminen matolla on kielletty. Huom! A-este tulee siirtää nostamalla esteen reunoista, ei tukirimasta. Pyörillä varustettu keinu tulee säilyttää pyörät ylhäällä (pyörät on tarkoitettu siirtoa varten).

6. Juoksunartut treenaavat hallissa juoksuhousut jalassa. Juoksunartut ovat hallissa ainoastaan oman treenisuorituksensa ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että koiran kanssa mennään kentälle tekemään oma treenisuoritus, jonka jälkeen se viedään hallista pois. Koiraa ei pidetä odotustilassa/kentällä treenisuorituksen ulkopuolella.

7. Omaa treenivuoroa odotellessa koiria pidetään joko häkissä tai odotustilassa yhdessä ohjaajan kanssa. Koiria ei turvallisuussyistä kiinnitetä esteisiin eikä hallilla oleviin tolppiin ja jätetä valvomatta yksin.

8. Odotusalueella on yhteiskäytössä olevia häkkejä, jotka ovat VAU:n omistuksessa. Huolehdithan, että häkit jäävät siistiin kuntoon niitä käytettyäsi. Omien häkkien säilyttäminen hallilla on kielletty.

9. Koirat pidetään hiljaisina odotusalueella. Tämä siitä syystä, että hallissa pyörivät useimmiten neljät treenit samanaikaisesti, ja odottavien koirien metelöinti häiritsee kouluttamista. Pidäthän siis koirasi odottamassa omaa vuoroaan autossa, jos se ei osaa olla hiljaa.

10. Älä päästä koiraasi merkkaamaan esteitä, seiniä tai mitään sisätiloissa olevaa. Vahingon sattuessa siivoa hallilta löytyvillä pesuaineilla jäljet mahdollisimman hyvin.

11. Korjaa koiran jätökset pois koko hallin alueelta sekä teiden varsilta. Jätökset laitetaan ulkona olevaan roskikseen. Myös biojäte viedään ulkoroskikseen.


12. Tupakointi ei ole sallittua hallin alueella (vuokraisännän sääntö).

13. Autot laitetaan vinoparkkiin hallin edustalle tai tilan loppuessa Vipusenkadun varteen. Autoja ei saa pysäköidä hallin päätyyn Peikko Groupin alueelle.

14. Hallin varaus ja vuokraus, ohjeistus löytyy VAU:n sivuilta

15. Koirien fyysinen kurittaminen ja kaikkien eläinsuojelulaissa kiellettyjen menetelmien (kuten koulutuskaulaimet, sähköpannat) käyttö on kiellettyä. Koirien kohtelun tulee olla eläintä kunnioittavaa.

16. Huomioithan koirasi kanssa myös muut hallin käyttäjät, jotta vahinkoja ei pääse sattumaan.

17. Sosiaalitilojen yläpuolella sijaitsevat VAU:n toimistotilat. Muistathan, että toimistotilat ovat pääasiassa hallituksen, koetoimitsijoiden ja koulutusohjaajien käytössä.

18. Kun poistut hallista viimeisenä, sammuta valot ja lukitse ovi.

19. Osaa seuran tavaroista (mm. kanttiinitarvikkeita ja toimistokalustoa) säilytetään lukituissa kaapeissa. Mikäli tarvitset pääsyä kaappeihin, ota yhteyttä lajivastaaviin tai seuran puheenjohtajaan.

20. Hallin ja esteiden kuntoon liittyvissä asioissa ota yhteys Heidi Katajaiseen, heidi.katajainen@gmail.com Jos jotain rikkoutuu, rikkoutunut este myös siirretään pois kentältä ja merkataan.

HALLILLA ON KÄYTÖSSÄ KAMERAVALVONTA.
MUISTA, ETTÄ KAIKKI MIKÄ EI OLE ERIKSEEN KIELLETTY, EI OLE SALLITTUA.
MAALAISJÄRJEN KÄYTTÖ ON SUOSITELTAVAA 🙂