Talkoopisteet

VAU:n toiminta ja hallin vuokrakulut katetaan jäsenten harjoittelumaksuilla sekä agilityn, rally-tokon ja tokon kilpailutoiminnalla. Kilpailujen järjestämisen edellytyksenä on se, että meillä on riittävä määrä talkooväkeä. Kaikilla seuran jäsenillä on velvollisuus osallistua talkootyöhön.Talkoovelvoite on helmikuun 2017 alusta lähtien seuraava:
Jokainen seuran jäsen tekee talkootyötä seuran hyväksi vähintään 10 tuntia/kausi (20 tuntia/vuosi). Pääsääntöisesti talkoopisteet koostuvat kisapäivistä, leipomisista sekä hallin siivouksesta sekä muista erikseen sovituista asioista. Kilpailuissa talkoillaan vähintään puoli päivää kerrallaan.

Talkootyöt jaetaan kahteen puolivuotiskauteen 
1.  helmikuun alusta elokuun loppuun
2.  elokuun alusta tammikuun loppuun

Talkoopisteiden suorituspäivä pitää olla keruukaudella. Ryhmäpaikat jaetaan talkoopistejärjestyksessä.

Leipomuksista kanttiiniin saa tunnin talkootyön. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan talkoopisteitä kisapalkintojen muodossa (käsityöt ym.) ota yhteyttä Taru Leskiseen (taruleskinen(at)gmail.com), hän kertoo sinulle esimerkiksi villasukkien tai narulelujen tämän hetkisen tarpeen ja neuvoo minne valmiit palkinnot voi toimittaa.

Talkoopisteitä saa kerätä vain samassa taloudessa asuvalle. Jos on hankkinut seuran ulkopuolisen tehtäviin, nämä pisteet voidaan hyväksilukea. Kun ilmoitat talkoopisteitä, mainitse ”lisätiedot” -kohdassa, että pisteet on tehty puolestasi.
Mikäli seuran jäsen ei huolehdi talkoovelvoitteestaan, voi tämä olla perusteena sille, että ryhmäpaikkaa ei seuraavalle kaudelle enää myönnetä.

Tulevat kilpailut näkyvät VAU:n sivuilla, joten voit jo etukäteen suunnitella itsellesi sopivan päivän talkootyöhön!

Ilmoita talkoopisteesi allaolevalla lomakkeella. Saat täyttämästäsi lomakkeesta kopion omaan sähköpostiisi.
Jos joku muu on tehnyt talkoita sinun hyväksesi, kerro siitä Lisätietoja-kohdassa, mutta täytä kuitenkin omat tietosi nimen ja yhteystietojen osalta. Ongelmatilanteissa ota yhteys Suvi Hakalaan (suvi.hakala84@gmail.com)