Maksaminen työsuhde-edulla

LIIKUNTA- JA VIRIKESETELEILLÄ MAKSAMINEN

VAU:lla työsuhde-edulla ei voi maksaa jäsen- tai liittymismaksuja.

VAUlla maksuvaihtoehtoina käy kausimaksuissa (treenimaksut), kilpailuissa, kursseilla ja avainharjoittelussa:

ePassi: verkko- ja mobiilimaksu https://www.epassi.fi/fi/etusivu
Smartum: smartum-seteli ja SmartumPay https://www.smartum.fi/kayttajille
Edenred: mobiilimaksu https://edenred.fi/fi/edunsaaja/liikunta-ja-kulttuurietu/
Huomioithan, että työsuhde-edun haltijan on oltava koiran ohjaaja.

Kausi- ja avainharjoittelumaksuista maksettuasi laskun mobiili- tai verkkomaksuna palveluntarjoajan ohjeiden mukaisesti, lähetä kuittikopio rahastonhoitajalle laskunumeron kera.

Smartum-setelit toimitetaan rahastonhoitajan postilaatikkoon hallille.

Voit maksaa myös osan laskusta virikemaksuvaihtoehdoilla ja loppuosan normaalisti laskun tiedoilla.

Kurssimaksuista tulee toimittaa kuittikopiot ilmoittautumisen vastaanottajalle.

Kilpailuissa maksukuitit mobiili- ja verkkomaksuista toimitetaan koetoimitsijalle tokossa, rally-tokossa ja koiratanssissa. Agilityssä näytetään ilmoittautumispisteellä. Smartum-setelit kerätään ilmopisteellä ja toimitetaan rahastonhoitajan postilaatikkoon.

Maksaminen työsuhde-etuna saaduilla maksuvälineellä agilitykilpailussa

Smartum-setelit
Merkitse ilmoittautuessasi seteleillä maksettava euromäärä lahjakortti-kenttään ja kirjoita viestikenttään ”Smartum-setelit”. Setelit vastaanotetaan ilmoittaumispisteessä lahjakorttien tapaan, niiden tulle olla voimassa ja takana tulee lukea setelin haltijan eli ohjaajan nimi. Seteleistä ei anneta vaihtorahaa.

Smartum-saldo
Smartum-saldolla voi maksaa vain ennakkoon Smartumin verkkopalvelussa. Kisapaikalla ei ole maksupäätettä. Merkitse ilmoittautuessasi maksettu euromäärä Maksettu-kenttään ja kirjoita tapahtumanumero arkistointitunnuksen tilalle. Ota kuvakaappaus kuitista ja näytä se kisapaikalla ilmoittautumispisteessä.

ePassi
ePassilla voi maksaa vain ennakkoon ePassin verkkopalvelussa. Säilytä saamasi tekstiviestikuitti. Merkitse ilmoittautuessasi maksettu euromäärä Maksettu-kenttään ja kirjoita arkistointitunnuksen tilalle ”ePassi”.

Edenred mobiilimaksu
Mobiilimaksua varten sinulla tulee olla puhelimessasi MyEdenred-sovellus. Luo mobiilimaksu, etsi käyttöpaikka nimellä Villähteen Agility-Urheilijat, syötä summa, vahvista maksu ja merkitse maksu käytetyksi. Varaudu esittämään esim. kuvakaappaus maksusta ilmopisteessä.