Maksaminen työsuhde-edulla

LIIKUNTA- JA VIRIKESETELEILLÄ MAKSAMINEN

VAU:lla työsuhde-edulla ei voi maksaa jäsen- tai liittymismaksuja.

VAUlla maksuvaihtoehtoina käy kausimaksuissa (treenimaksut), kilpailuissa, kursseilla ja avainharjoittelussa:

ePassi: verkko- ja mobiilimaksu https://www.epassi.fi/fi/etusivu
Smartum: SmartumPay https://www.smartum.fi/kayttajille
Edenred: mobiilimaksu https://edenred.fi/fi/edunsaaja/liikunta-ja-kulttuurietu/

Huomioithan, että työsuhde-edun haltijan on oltava koiran ohjaaja.

Kausi- ja avainharjoittelumaksuista maksettuasi laskun mobiili- tai verkkomaksuna palveluntarjoajan ohjeiden mukaisesti, lähetä kuittikopio rahastonhoitajalle laskunumeron kera.

Voit maksaa myös osan laskusta virikemaksuvaihtoehdoilla ja loppuosan normaalisti laskun tiedoilla.

Kurssimaksuista tulee toimittaa kuittikopiot ilmoittautumisen vastaanottajalle.

Kilpailuissa maksukuitit mobiili- ja verkkomaksuista toimitetaan koetoimitsijalle tokossa, rally-tokossa ja koiratanssissa. Agilityssä näytetään ilmoittautumispisteellä.

Maksaminen työsuhde-etuna saaduilla maksuvälineellä agilitykilpailussa

Smartum-saldo
Smartum-saldolla voi maksaa vain ennakkoon Smartumin verkkopalvelussa. Kisapaikalla ei ole maksupäätettä. Merkitse ilmoittautuessasi maksettu euromäärä Maksettu-kenttään ja kirjoita tapahtumanumero arkistointitunnuksen tilalle. Ota kuvakaappaus kuitista ja näytä se kisapaikalla ilmoittautumispisteessä.

ePassi
ePassilla voi maksaa vain ennakkoon ePassin verkkopalvelussa. Säilytä saamasi tekstiviestikuitti. Merkitse ilmoittautuessasi maksettu euromäärä Maksettu-kenttään ja kirjoita arkistointitunnuksen tilalle ”ePassi”.

Edenred mobiilimaksu
Mobiilimaksua varten sinulla tulee olla puhelimessasi MyEdenred-sovellus. Luo mobiilimaksu, etsi käyttöpaikka nimellä Villähteen Agility-Urheilijat, syötä summa, vahvista maksu ja merkitse maksu käytetyksi. Varaudu esittämään esim. kuvakaappaus maksusta ilmopisteessä.

Eazybreak Maksu suoritetaan Eazybreak sovelluksella, tekstiviestillä tai verkkopalvelumme kautta, minkä jälkeen matkapuhelimeen tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. Varaudu esittämään esim. kuvakaappaus maksusta.