Artjärven Ärinät agility

Perinteiset Artjärven Ärinät tulevat taas – lajeina agilityn lisäksi jälleen myös rally-toko! Yleistietoa tapahtumasta, mm. caravanmajoituksesta, löydät tapahtuman yleissivulta.

Kisat järjestetään rauhallisissa maalaismaisemissa järven rannalla (Salmelantie 202 Artjärvi), kenttä on kivituhkapohjainen. Kisakenttä ei ole aidattu, ja viereisellä kentällä on lauantaina ja sunnuntaina rally-tokokilpailut.

Tuomareina toimivat lauantaina Sisko Pulkkinen, (1.-2lk.) ja Anne Huittinen (3.lk) sekä sunnuntaina Anne ja Harri Huittinen. Osallistujien määrä saattaa vielä vaikuttaa tuomarointeihin, joten muutoksia voi tulla.
Lauantaina kisoissa on tuomariharjoittelijoina 2. luokassa Jenny Neumanen ja 3. luokassa Eva Kajander.

Lauantaina 9.7. kisataan 1.- 2.-luokissa kolme rataa (1 x hyppy, 2 x agility) ja 3. -luokassa kisataan kaksi agilityrataa.

Sunnuntaina 10.7. kisataan 1.-ja 2-luokissa kaksi agilityrataa, 3.-luokassa kisataan kolme rataa (1 x hyppy, 2 x agility).

Alustava luokkajärjestys lauantaille 2A-2B-2C-1C-1B-1A-3A-3B ja sunnuntaille 1D-1E-2E-2D-3D-3E-3F

Tiedustelut:
VKT Hanna Pylkkänen
Sähköposti: hannapylkkanen@gmail.com

Mittaus:
Tutustu koirien mittauskäytäntöön: https://www.agilityliitto.fi/kilpailut/mittaustilaisuudet/
Huom! Kisapaikalla mitataan vain kisoihin osallistuvia koiria, muistathan ilmoittaa koirasi mittaukseen etukäteen avustavalle koetoimitsijalle heidi.katajainen@gmail.com 4.7. mennessä.

Kisakirje

Alustava aikataulu

Lähtölista la 9.7.2022

Lähtölista su 10.7.2022